Softline 40

Softline är en lätt, bekväm och vattentät trekking / sport sko med ett brett användningsområde för den som vill ha en bekväm sko på arbetet när det inte krävs skyddsskor. Fungerar även utmärkt på fritiden eller vid sport.

Artikelnr 51050-40
 • Beskrivning

  Softline är en lätt, bekväm och vattentät trekking / sport sko med ett brett användningsområde för den som vill ha en bekväm sko på arbetet när det inte krävs skyddsskor. Fungerar även utmärkt på fritiden eller vid sport. Ovandelen är tillverkad i slitstark ripstop textil, med stora fält av ytterligare skyddande TPU. Snörningen är en enkel hanterad snabbsnörning som också kan gömmas i en ficka på plösen. Yttersulan är försedd med en tjock dämpande EVA mellansula och har en slitstark och halksäker yttersula i gummi. I häldelen har en ”Stable frame” satts in för att stabilisera och även hålla hälen på sin rätta plats. Innersulan är tillverkad i mjuk och dämpande memory foam.

  Vattenresistens: MoniTex 

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: Tillkommer frakt?
  A: Frakt tillkommer på alla ordrar. Vi använder oss av PostNord för våra leveranser.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi försöker svara så fort vi får en fråga via formuläret på hemsidan. Snabbast svar får du om du ringer till kontoret under kontorstid på tel: 08-50 52 53 50.

  Q: När levereras mina varor?
  A: Efter godkänd kreditkontroll registreras din order, packas och skickas från vårt lager. Detta sker normalt sett dagen efter du lagt din order.