JOBBA HOS OSS


VI SÖKER FLER SKICKLIGA SÄLJARE

Vill du jobba tillsammans med oss i ett växande företag med riktigt bra förutsättningar och villkor, välkommen med en ansökan.
Just nu söker vi representanter till distriktet Västerås.

Vi söker dej som älskar försäljning på riktigt. Du har driv, är utåtriktad och uppskattar snabba beslut. Hos oss kommer du främst underhålla befintliga kunder men även initiera nya kunder till vårt vinnande koncept av yrkeskläder, skyddsutrustning och profilplagg till proffs.

Vi ser gärna att du redan arbetar med försäljning, men det är inget absolut krav. Du är dock redan idag framgångsrik och duktig på ditt jobb där din insats, din inställning och ditt driv har lett till ett bra resultat oavsett bransch och yrke.


VI ERBJUDER

Med en konkurrenskraftig produktmix, en unik säljutbildning och starka varumärken bygger vi framtidens mest intressanta yrkesskyddsföretag tillsammans i Skandinavien.
Sedan 2003 backas alla våra säljare upp av ett helt team med produktutvecklare, logistikexperter och inspirerade medarbetare.

Välkommen med din ansökan till oss. Vi anställer människor, inte ”bara” betyg och papper, din inställning och personlighet betyder allt, här kommer du trivas!

Fyll i formuläret nedan alternativt ring Esther Valier på: 08-50 52 53 20 för en första kontakt, eller skicka din ansökan till:
framtid@industrigrossisten.se, alternativt per post:
Industrigrossisten Proman AB - Tallbacksgatan 13B - 195 72 ROSERSBERG

 

Tack! Vi kontaktar dig inom kort