Honeywell

Hörselkåpa

BLUETOOTH, MEDHÖRNING, RADIO
Ny modell av Honeywell hörselkåpa, nu med Bluetooth och radio. Perfekt för yrkeskategorier som befinner sig i en bullrig miljö och har behov av att prata i mobiltelefon, t ex. entreprenörer, lantbrukare, bygg, industri, etc.

Artikelnr 60090-7
 • Beskrivning

  BLUETOOTH, MEDHÖRNING, RADIO
  Ny modell av Honeywell hörselkåpa, nu med Bluetooth och radio. Perfekt för yrkeskategorier som befinner sig i en bullrig miljö och har behov av att prata i mobiltelefon, t ex. entreprenörer, lantbrukare, bygg, industri, etc. Med Bluetooth® 4.1 kan man trådlöst koppla en mobiltelefon till hörsel- skyddet för telefonsamtal och streaming av musik typ Spotify eller radio. Impact-tekniken dämpar skadligt buller ned till en säker nivå på 82dB. Auto-Pairing för enkel anslutning av hörselskyddet till telefonen. Den bul- lerdämpade talmikrofonen stänger effektivt ute buller och förstärker rösten för problemfria samtal. Avancerad funktion för medhörning, där omgivande ljud och varningssignaler förstärks och uppfattas tydligt. Samtal kan föras på normal samtalsnivå. Uppringning kan göras via Siri eller Google voice. FM-radio med suverän mottagning och enkel inställning av FM-radiostatio- ner, frekvensband 87,5–108 MHz. Batteritid vid streaming och telefonsam- tal via Bluetooth upp till 50 timmar. Justerbar hjässbygel.

  STANDARD: 89/686/EEG
  MEDHÖRNING: Ja
  BLUETOOTH: Ja
  RADIO: Ja
  RÄCKVIDD BLUETOOHT: Klass 2 (Upp till 10 meter från mobitelefon) FÄRG: Svart
  BATTERI: 2 st AA (Medföljer)

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: Tillkommer frakt?
  A: Frakt tillkommer på alla ordrar. Vi använder oss av PostNord för våra leveranser.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi försöker svara så fort vi får en fråga via formuläret på hemsidan. Snabbast svar får du om du ringer till kontoret under kontorstid på tel: 08-50 52 53 50.

  Q: När levereras mina varor?
  A: Efter godkänd kreditkontroll registreras din order, packas och skickas från vårt lager. Detta sker normalt sett dagen efter du lagt din order.