North Ways

Softshellbyxa Fodrad 46

Fodrad 3-lagers softshellbyxa i slitstarkt OEKO-TEX material med skyddande design för utsatta och omväxlande förhållanden. Utrustad med 7 smarta multifunktionella fickor för bl a telefon, korthållare, hängare. Byxan är vattenavvisande  med vattentäta dragkedjor på fickorna fram, bak samt på sidorna. I linningen finns ett påsytt ”halkskydd” för att byxorna skall sitta på plats i midjan. Den är även extra hög i ryggen för maximal komfort. Förlängningsbara ben. Utvändiga, justerbara fickor för knäskydd.

Artikelnr 70611-46
 • Beskrivning

  Fodrad 3 lagers softshellbyxa i slitstarkt OEKO-TEX material med skyddande design för utsatta och omväxlande förhållanden. Utrustad med 7 smarta multifunktionella fickor för bl a telefon, korthållare, hängare. Byxan är vattenavvisande med vattentäta dragkedjor på fickorna fram, bak samt på sidorna. I linningen finns ett påsytt ”halkskydd” för att byxorna skall sitta på plats i midjan. Den är även extra hög i ryggen för maximal komfort. Förlängningsbara ben. Utvändiga, justerbara fickor för knäskydd.

  MATERIAL:
  SOFTSHELL: 94%, Polyester 6%, Elastane, 300g/m2
  FÖRSTÄRKNINGAR: 100% Polyester med PU stoppning, 220g/m2
  TVÄTTRÅD: 30°C OBS! Tvättas utan sköljmedel.
  EFTERBEHANDLING: Screentryck & brodyr
  FÄRG: Svart

 • Fråga om produkt

  Vanliga frågor

  Q: Tillkommer frakt?
  A: Frakt tillkommer på alla ordrar. Vi använder oss av PostNord för våra leveranser.

  Q: Hur snabbt får jag svar?
  A: Vi försöker svara så fort vi får en fråga via formuläret på hemsidan. Snabbast svar får du om du ringer till kontoret under kontorstid på tel: 08-50 52 53 50.

  Q: När levereras mina varor?
  A: Efter godkänd kreditkontroll registreras din order, packas och skickas från vårt lager. Detta sker normalt sett dagen efter du lagt din order.